Semester Dag 2


Som alltid klipper jag häcken efter midsommar, och jag tror också det är den varmaste dagen på länge.
Otto står på gräset och undrar vad "Idioten" gör när det är över 28° i skuggan, och du står i solen.

Och farmor är inte sämre hon, står i köket och bakar. Thekakor med solrosfrö, och kanon goda baguetter. Sedan så blev det en hög med bullar också, farmor vi "ÄLSKAR" dig.

Mer Midsommar Fest Bilder

................ Farmor & Mormor samspråkar medan maten dukas ................ Hmm, har du varit i min kylbox i köket. ................ Theo var en glad kille. ................ Jaja, Susan vi vet att det är färsk potatis. ................ Maria & Nicole ................ Så här firar butiks ägaren på Petersbergsvägen midsommar, bredvid återviningstationen sätter dom upp ett bord och en engångsgrill. Observera att skärbrädan under grillen börjar ryka.

Midsommar Fest

............ Så var vi hemma hos svågern som hälsa oss välkomna till årets midsommar fest. ............ Här har Oscar hittat Pappa för underbar kramkalas. ............ Hmm,, undra vad vi fick tag i här. Nej det var bara underbar mat som vanligt. ............ Så har Boris hittat upp till Morfar-Farfar, och tar sig en tupplur. ............ Bästa kompisarna var också med. ............ Så har dom skitigaste gossarna hitta mig, och vill ha kramisar. Och vem kan motstå detta.

Tält resning

................. Så var det dax att förbereda för fest, tältet åkte upp och Philip fick tyvärr jobba lite (Hi,hi).

Gosas

................. Här gosas det så det knakar i soffan.

Moppe killen

............. Så fick Oscar åka moppe med Louise, och han är nu moppefrälst. Och han nu bestämt att det är "min moppe", och pekar på garaget varje gång han kommer hit. Här får han åka moppe till farmor & farfar, vist ser han ut som "KING OF THE ROAD".

Glass.

............... God grillning efter jobbet, sedan en tur till Trollhättan. Sedan av sluta vi kvällen med lite Jordgubbar och glass, och gissa vem som var sugen på lite glass.

Öronvärmare

.............. Kan det bli bättre en så här, man lägger sig för en lite lur. Och vaknar med öronvärmare. Tur man inte har två. :-)

Gose killar

.............. Idag var det dax för Otto att besöka veterinären för 12 veckors vaccinationen, vilket gick alldeles utmärkt. Liten undersökning gjordes också, och allt var i sin ordning. Lite godis fick han också av den snälla veterinären med. Nu ligger vi och gosar lite innan maten, vilket inte är fel det heller.

Solar

.......... Kan inte låta bli att lägga upp denna bilden, när Maria ligger och solar. Då lägger Otto sig bredvid som om han skulle bli brun han också.

Grillkväll

............ Underbar dag som vi avsluta med grillning i trädgården hemma hos oss med svåger och familj, lite kallt blev det ändå på kvällskanten. Hundarna for runt men accepterar varann på ett underbart sätt, knappt att man märker att dom är där. Lägger upp en bild på min kompis Noah när han gosar med Otto.

Blomsterprakt

............... Så här vackert är vårat äppelträd just nu, ser lovande ut för kommande äppelpaj med vaniljsås. Hoppas nu blommorna också ger äpplen.

Mysa

................. Mästaren på att gömma sig, allt som går att lyfta på kan man mysa under. Här försöker han under Louises axelband på sommar klänningen, och vem vill inte de.

Tidig morgan

........... Hmmm att sova på morgonen är inget alternativ för denna killen, här är klockan 07.00 och han är ute och skall busa. Louise var ute med han kl:00.10 och trodde han ville pinka, inte fan ville han det. Det var bara bus som gällde. Han tänkte nog bara " Men matte det är ju ljust ute", så det var bara att gå till sängs igen. Trädgården har blivit en av hans favorit plats, han kan vistas där i timmar, han sitter under rönnen som om han var Ferdinan under korkeken.

RSS 2.0