Badgosse

............ Så var det dax för första badet, man kan säga att vi inte står på hans topplista just nu. Men får säga att det gick smärtfritt, inte mycket gnäll från honom. Sedan blåste vi och torka honom torr, sedan somnade jag gott mattes knä.

Busen

........... Den lilla busen börjar nu bli tuff och hemmastad, fan va svårt det är att inte skämma bort han. Men alltid kul att komma hem till någon som alltid är glad när man kommer hem.

Kuddstöld

.......... Varför skall den minsta varelsen ha den största kudden i huset.

Kompis på besök

.......... Hem så kom nya kompisen Alfons på besök, vi har varit nervösa för att detta inte skulle funka, Alfons är alltid ivrig och så även denna gång. Men ett gläfsande från Otto och Alfons backa tillbaka, och blev jätte duktig. Så fort Otto tala om att det inte var ok så backa Alfons, tror det tog max 5min så var dom kompisar.

Resan hem

............. Så var det dax att åka hem, lite jobbigt för Otto dom första milen då han skaka och gnydde. Men sedan kröp han upp till Louise och somnade, sedan var det lugnt. Sedan så stanna vi i Laxå där jag och Otto tog en promenad, till succé för alla på Burger King. Sedan så la han sig i bädden och sov ända till Lilleskog, där vi hälsa på Erik & Monika. Så man kan säga att resan gick mycket bra.

Dragkamp

.............. Idag är jag och Louise ensamma med hundarna, familjen är idag på en ZOO resa. Jag busar lite med hundarna sedan fortsätter dom själva.

Första natten med Otto avklarad

...............Ja så var första natten avklarad, för mig var den lugn som låg i tältsäng. Otto fick busa av sig innan vi släckte efter midnatt i barnens lekrum, han somnade så gott i sin bädd men hade vaknat till halv fem. Louise la ner honom men han smög upp igen när hon somnade, och la sig på henne. När hon vaknade av honom fick han ligga kvar bredvid kudden. Han blir inte orolig när han inte hittar mamma (Bonnie), så jag tror detta inte kommer bli några problem.

Matdax

..... Så var det matdax, se upp för vattenskålen du skall inte bada i den...

Sover

... Och den nya bädden funkar ju.

Theo & Otto

. . . . . . . Visst är det gott att snosa när man har busat lite.

Mor & Son

. . . . . . . . Här är dom ute och gottar sig i solen.

Hund Prylar

. . . . . . . . Så nu har vi inhandlat lite prylar till Otto, var inte så dyrt som jag trodde. Hundbädd blev det så han kan sova som en kung, ett koppel i Älgskinn (halva priset det tycker jag om). Transport buren för 99kr är inte att leka med, och mat skålar var nog det som var dyrast för vad man får. Så har nu också fått en namn bricka med sitt namn på, så kunde man inte låta bli två leksaker till honom också.

Datum bestämt!!

Nu är datum bestämt när Otto skall flytta till Vänersborg, fredagen den 21maj åker vi upp för att hämta hem honom. Vi var ute och investera i transportbur, och ett koppel idag. Blev lite mat skålar till han också, nu skall vi ha en hund bädd också. Lite förvånad över att dom inte var dyrare en dom är.

RSS 2.0